fredag den 4. januar 2008

Snap Shot

Så har jeg forsøgt mig med et nyt værktøj, som hedder Snap Shot. Når man fører musen hen over den lille talebobleting, så får man et preview - det er da meget sjovt...
The Hobbit

3 kommentarer:

Kirsten Sandberg sagde ...

Det ser da meget sjovt ud. Der er i hvert fald visse steder, hvor det kan være smart at kunne se et preview. Selv om f.eks. hb-skemaerne nok ikke er de mest velegnede til formålet :-)

Pudsigt nok sker det, at mouse-overen nogen gange snyder lidt. F.eks. viser den ved "kommentarer på bloggen" nogen gange et preview af de faktiske kommentarer, og andre gange log-ind billedet til Blogger. Jeg har ikke helt testet nok til at se, om der er et mønster i det.
Men smart er det alligevel.

Anonym sagde ...

Hej Kirsten
Kan du hjælpe mig inde i editor skal jeg så lægge den gar snapshot kode før body. feks når skal skrive indlæg eller lægge direkte på side kan jeg skrifte fra skrive det ser og lægge billeder ind eller kode og er det der koden skal ind.

Oh hvad skal man skrive ellers for når det gjort ser jeg ikke noget.
Eller mener de man skal helt ind på mapper man har fåey af sin domaine udbyder.
Behøver lidt hjælp fatter det ikke rigtigt
Mvh Glennc
Unikservice.dk

Pia Hjortespring Hansen sagde ...

Hm...jeg har allerede glemt, hvad jeg gjorde :-( Men her er et print af min kode, det ligger til allersidst lige før den sidste bodytag. Jeg har været nødt til at erstatte <> med stjerner, ellers ville Blogger ikke acceptere koden:


*script src='http://shots.snap.com/ss/7a06ca995e36e88eed967987bc0f3c76/snap_shots.js' type='text/javascript'/*
*/body*
*/html*

Håber det hjælper dig...

:-)