tirsdag den 18. marts 2008

Goodcounter

Har I fået tilsendt en mail fra support blogspot counter om en gratis tæller på jeres blog, så lad være med at installere. Det giver kun problemer :-(

onsdag den 5. marts 2008

Fjæsbog og Mit Sted

Jeg har nu "boet" begge steder et stykke tid. Det er helt sikkert FaceBook, der er min favorit. Det er bare SÅ sjovt at støde på gamle venner og grupper med interessante emner som ens gamle folkeskole og gymnasium - og så min yndlingsgruppe: Gruppen til bevarelse af de brune værtshuse - hehe. I får lige et link til et af dem: Café Godthåb.
Det er sandt nok, at det strømmer ind med invitationer til quizzer og bliv-en-zombie eller en tegneseriefigur og andet stads, men det er faktisk ret sjovt. OG man behøver jo ikke sige ja. Ingen bliver sure over, at blive afvist i den her sammenhæng - faktisk lægger man overhovedet ikke mærke til det.
MySpace er lidt kedeligere, synes jeg. MEN til musik er den fantastisk. Rigtig mange grupper har deres profil liggende, og når man klikker sig ind hos dem, kan man ikke bare lytte til nogle af deres numre, man kan også blive deres ven - snøft, ikke et øje tørt!!