torsdag den 29. november 2007

tirsdag den 27. november 2007

Library Thing widget på bloggen

Hvis man hellere vil have sin widget i siden, så bøgerne bliver liggende, hvor man har lagt dem, så gør således: Gå i "tilpas" og i "tilføj sideelement" og læg koden ind i den boks, der hedder "HTML/JavaScript", så vupti.. Se længere nede i højre side...

:-)

onsdag den 14. november 2007

Rendemaske

Ja....nogle ting er sværere end andre ting. Jeg har lidt mere travlt med at hjælpe, end jeg havde forventet, meeeeeennnn det er da ret sjovt!
Der dukker også nogle problemer op med den nye version af browseren. Hvis nogen ikke kan finde "filer"-knappen, så højreklik i den grå linje med hus, printikon o.s.v. Sæt hak ud for "Menulinje" og vupti!
I øvrigt virker folk glade for iGoogle.

tirsdag den 6. november 2007

Billeder på siden

Den letteste måde at lægge billeder på, er ved at klikke på tilpas, derefter tilføj nyt sideelement og her vælge billeder. Det er lidt mere indviklet at lægge et billede ind på profilen - men jeg hjælper gerne!

23 ting er i gang

Så er der gang i tingene. Jeg var her jo ikke i går, da vi startede, men har i dag været lille hjælper for første gang. Blogger har jeg nogenlunde styr på, så denne uge skal nok gå fint - så får vi se i næste.